< META name=”keywords”content=”ژل رویال اصل, قیمت ژل رویال” >

خرید و فروش موم کارنوبا برزیلی

آنچه در این مقاله می خوانید...

موم کارنوبا چیست؟کاربرد موم کارنوبا وکسکاربردهای کارنوبا واکس در مواد آرایشی و بهداشتیترکیب شیمیایی کارنوبا واکسقیمت خرید و فروش موم کارنوبا
فروش موم کارنوبا

قبل از اطلاع از قیمت فروش موم کارنوبا برزیلی( Carnauba wax ) بهتر است ابتدا شناخت کلی نسبت به این محصول داشته باشید و سپس اقدام به خرید آن نمایید.در ادامه با ما همراه باشید تا توضیحاتی را در مورد این موم در اختیار شما قرار دهیم.

خرید و فروش موم کارنوبا برزیلی

تماس با ما

موم کارنوبا چیست؟

کارنوبا واکس که با نام موم برزیلی یا موم نخل نیز شناخته می شود ، یک موم گیاهی است که از برگ های درخت کارنوبا که بومی برزیل است بدست می آید.

موم کارنوبا که به دلیل سختی و دمای ذوب بالا در بین واکس های طبیعی بسیار ارزشمند است به عنوان ماده براق کننده مواد غذایی ، سفت کننده یا ژل کننده در تعدادی از محصولات استفاده می شود.

این موم در برگ های درخت به عنوان یک لایه محافظ در برابر UV و آب عمل کرده و آنها را از آسیب دمای بالا حفظ می کند.

این موم سخت و زرد رنگ است و برای استخراج آن کافی است برگ های درخت را خشک کرده و سپس بکوبید.

کاربرد موم کارنوبا وکس

کاربرد موم کارنوبا وکس

دمای ذوب بسیار بالایی این ترکیب آن را از سایر موم های طبیعی جدا کرده است.

این ماده با خواص ضد آلرژی خود ، به عنوان نوعی پوشش برای انواع محصولات قنادی و به عنوان یک ماده اتصال دهنده عمل می کند .

کارنوبا واکس غذایی از ذوب شدن محصولاتی مانند شکلات و آب نبات در دمای اتاق جلوگیری می کند.

علاوه بر این ، همه این کارها را انجام می دهد در حالی که مصرف آن برای انسان بی خطر است.

موم کارناوبا همچنین به عنوان یک ماده پوشش دهنده قرص در صنایع دارویی عمل می کند ، زیرا لایه نازکی از آن به بلع کمک می کند.علاوه بر این ، رایج ترین کاربرد صنعتی موم نخل به عنوان یک پوشش کاغذی است و همچنین می تواند در جلا برای ابزار ، مبلمان و کف استفاده شود.

این ماده همراه با ویژگی های محافظتی ، به هر سطحی براقیت می بخشد.

این خاصیت آبگریز برای چرم مفید است. زیرا علاوه بر اینکه به عنوان یک محافظ عمل می کند باعث می شود چرم براق تر به نظر برسد.

کارنوبا واکس می تواند جلای براق تولید کند و به همین ترتیب در خمیر واکس خودرو ، جلا دهنده های کفش ، نخ دندان ، محصولات غذایی مانند شیرینی ، بدنه قایق های تندرو به منظور افزایش سرعت و تخته موج استفاده می شود.

کاربردهای کارنوبا واکس در مواد آرایشی و بهداشتی

کاربردهای کارنوبا واکس در مواد آرایشی و بهداشتی

این ماده ضد حساسیت ، بسیار نرم و دارای نقطه ذوب بالایی است به همین دلیل یکی از مواد ترجیحی برای افزایش قوام لوازم آرایش چشم و محصولات مراقبت از پوست است.

از موم نخل اغلب در کنار سایر مواد غلیظ کننده مانند کره کاکائو یا موم ، برای افزودن سختی به بافت یک محصول استفاده می شود.

این موم یک لایه محافظ ایجاد می کند و به پوست و مو درخشش و براقیت می بخشد.کارنوبا واکس دارای ویژگی های امولسیون بسیار خوب است و ظرفیت بسیار عالی برای ترکیب روغن های استری و روغن های معدنی را دارد.

این ماده همچنین نقطه ذوب ژل ها را افزایش می دهد بنابراین می توان آن را به مواد افزودنی رژ لب ، مرهم لب و ریمل اضافه کرد تا سطوح براق و لغزنده را فراهم می کند.

ترکیب شیمیایی کارنوبا واکس

روغن کارنوبا بیشتر از استرهای آلیفاتیک (۴۰ درصد وزنی) ، دی استرهای اسید ۴-هیدروکسی سینامامیک (۲۱.۰ درصد وزنی) ، اسیدهای هیدروکسی کربوکسیلیک (۱۳.۰ درصد وزنی) و الکل های چرب (۱۲ درصد وزنی) تشکیل شده است.

این ترکیبات عمدتاً از اسیدها و الکل ها در محدوده C26-C30 مشتق می شوند.

محتوای زیاد دی استرها و همچنین اسید متوکسی سینامیک باعث متمایز شدن این وکس از سایرین شده است.

قیمت خرید و فروش موم کارنوبا

قیمت خرید و فروش موم کارنوبا

کارنوبا واکس بسته به میزان خلوص ، در چندین گرید با برچسب T1 ، T3 و T4 به فروش می رسد.

تصفیه با فیلتراسیون ، سانتریفیوژ و سفید کننده انجام می شود.

خرید موم نخل با گریدهای مختلف برای کاربردهای مختلف بازار گسترده ای دارد.

در فروش موم نخل برزیل رتبه اول را در دنیا دارد. قیمت این موم با توجه به گرید آن متفاوت است.

برای اطلاع از قیمت فروش موم کارنوبا می توانید با کارشناس فروش مجموعه تماس بگیرید.

تماس با ما

 

source:https://www.jahaneshimi.com

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonتماس بگیرید